Volledige line up Derde editie Dutch Double Bass Festival bekend!

Dutch Double Bass Festival programmeert 18 revolutionaire bassisten en hun groepen in Rotterdam!

Zo hoor je op de derde editie van DDBF Amerikaans basbeest Ben Williams met zijn band, de klassieke bassisten van het Nederlands Philharmonisch Orkest met internationaal solist Božo Paradžik feat. Eric Vloeimans, meervoudig Grammy-winnaar Dave Holland met gitarist John Scofield, Podium Witteman-trio Dominic Seldis, Sasha Witteveen en Mike Boddé en YouTube-ster Kinga Głyk op de basgitaar met haar band.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Zie programma voor de complete line up.

Omdat de bas prachtig en onmisbaar is in iedere muziekstijl programmeert Dutch Double Bass Festival dwars door de verschillende stijlen heen. Van klassieke ensembles tot jazz- en funkgroepen. Met 18 concerten, Q&A’s, tentoonstellingen en natuurlijk lekker eten en drinken.

Dat allemaal in het spliksplinternieuwe Theater Zuidplein te Rotterdam. Je ticket is geldig in combinatie met CoronaCheck. Koop je tickets nu om niks te missen.