8 & 9 Juni 2019

Praktische informatie

Het Dutch Double Bass Festival vindt plaats in Oude Luxor Theater en Villa Thalia te Rotterdam. De kaartcontrole vindt plaats in Oude Luxor, meldt je daar dus eerst om een bandje te krijgen dat je toegang geeft tot alle festivallocaties.

Adres

Oude Luxor Theater
Kruiskade 10
3012 EH Rotterdam

Route

Zowel met de metro (Lijn D+E) als de tram (Lijn 4, 7, 8, 12, 21, 23, 24 en 25), stapt u uit bij halte Stadhuis of Weena. Ook bereikbaar met bus 39 en 40. Op zeven minuten lopen van Centraal Station. Voor het openbaar vervoer in Rotterdam heeft u een OV-Chipkaart nodig.t.

Voor minder validen en mensen in een rolstoel, neemt u alstublieft van te voren contact met ons op op info@ddbf.nl.

Eten en drinken

Op het Dutch Double Bass Festival is een breed aanbod van snacks en maaltijden, ook vegetarisch. Ook zijn er natuurlijk lekkere drankjes!

Stichting Dutch Double Bass Festival

Het Dutch Double Bass Festival wordt georganiseerd door de Stichting Dutch Double Bass Festival, een organisatie zonder winstoogmerk. Artistiek leider is contrabassist James Oesi.

De bestuursleden van de stichting zijn:
Makira Mual – Voorzitter
Karen Smit – Penningmeester
Pieter Smithuijsen – Secretaris
Karin Klooster – Algemeen bestuurslid

ANBI

Hierbij vindt u ons beleidsplan, inclusief gegevens die noodzakelijk zijn ivm. de publicatieplicht, begroting voor de komende editie, en het financiële jaarverslag van de laatste editie in 2017.

Partners

Het Dutch Double Bass Festival is mede mogelijk gemaakt door de genereuze steun van de Sena Performers, Prins Bernhard Cultuurfonds, gemeente Rotterdam, Dioraphte, Société Gavigniès, Het Kersjesfonds, Erasmus Stichitng, G.Ph. Verhagen-Stichting, Gravin van Bylandt Stichting, Van den Berch van Heemstede Stichting, Van der Mandele Stichting en 1A First Alternative.

Heeft uw belangstelling samen te werken met het Dutch Double Bass Festival, door middel van bartering, sponsoring of een inhoudelijke samenwerking? Neemt u contact met ons op op info@ddbf.nl.